Openingstijden
          Maandag-Zaterdag              
 9.00-12:30 | 13:30-18.00

Zondag 10.00-12:30 | 13:30-18:30

 

Huize Hollandia - Rokers benodigdheden

U vindt bij Huize Hollandia een uitgebreid assortiment rokersbenodigdheden zoals pijpen, aanstekers, humidors, sigarenknippers en boren, etuis, waterpijpen en alles wat met roken te maken heeft.

Om op een goede manier van je sigaren te kunnen genieten is het van belang dat deze op een goede manier worden opgeslagen en behandeld. Daarom hebben wij voor u een ruime sortering sigarenknippers, boren & sigarenkokers. U wilt tenslotte toch ook optimaal genieten!

Wij hebben een ruim assortiment Humidors (kisten waarin men thuis de sigarenvoorraad in een optimale conditie kan bewaren) voorradig. Deze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, maten en houtsoorten. 

Ook voor een grote collectie pijpen met merken als Big-Ben en Vauen kunt u hier terecht.

Verder vindt u ook nog een grote collectie aanstekers met o.a. merken als Zippo, Xikar, Colibri, Ronson

Voor de zelfrollers van sigaretten hebben we diverse soorten hulzenstoppers.
Zowel de kleinere schuivers voor 1 of 2 stuks tegelijk als de grotere apparaten met hendel in kunststof en metaal zoals de Powermatic I.
Er is zelfs een elektrische hulzenstopper, de Zorr Powermatic II+ die de tabak in de huls schuift. Vraag ons om demonstratie hiervan.
Voor de zelfgemaakte sigaretten zijn er ook vele soorten sigaretten doosjes en kokers.

We hebben de Elektronische sigaretten met cartomizers van de merken  SmokeStik en Vapestick. Daarnaast zijn er verschillende merken E-sigaretten met liquids zoals Justfog, Eleaf, Joyetech, Vaporesso, INNOKIN. Hiervoor hebben we een groot assortiment E-lquids van Ecoliquid, Elektra, Double Drip en Pure Evil met- of zonder nicotine.


Klik hier voor een greep uit het assortiment.